У ЗСУ за добу виявили понад 30 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтвердили 34 випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіють 322 особи.
Укрінформ

У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтвердили 34 випадки коронавірусної хвороби, загалом хворіють 322 особи.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 12 серпня у Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 322 особи. Всього за час пандемії одужало – 712 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (у тому числі самоізоляції) перебувають 743 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 278 осіб. За минулу добу зареєстровано 34 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з них у закладах охорони здоров’я перебувають 10 осіб, а на лікуванні вдома під наглядом медичної служби - 24 особи.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок середи, 12 серпня, лабораторно підтверджено 1433 нові випадки захворювання на коронавірус, 19 людей померли.

Також стало відомо, що МОЗ змінює критерії визначення зон карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: