Білоруські силовики оточили центр Мінська

Читать на русском
Відзначається, що біля стели встановлено металеві загородження, на місце прибуває спецтехніка силовиків, у місті перестає працювати мобільний зв'язок.
Фото: NEXTA

Білоруські силовики оточили вулиці в центрі Мінська, в тому числі в районі стели.

Про це повідомляє ТАСС у понеділок, 10 серпня.

Відзначається, що біля стели встановлено металеві загородження, на місце прибуває спецтехніка силовиків, у місті перестає працювати мобільний зв'язок. Обстановка поки що залишається спокійною, великого скупчення людей не спостерігається.

Протести в Білорусі: чи довго триватимуть демонстраціїПротести в Білорусі довго не триватимуть через те, що в умовах відсутності сильної опозиції та розвинутого громадянського суспільства протестувальникам важко об’єднуватися та спільно виступати з позицією, вважає експерт.

Організатори демонстрацій, анонсованих на 19:00, заявили про план Б через дії силовиків.

«Рівно о 20:00 починаємо рух групами до центру міста. Наша мета - затиснути карателів із усіх боків, максимально розтягнувши їх сили і вимотавши», - йдеться в телеграм-каналі NEXTA.

Також повідомляється, що центральні станції метро Мінська вже закриті.

Нагадаємо, напередодні ввечері в Білорусі спалахнули протести незгодних з результатами виборів президента. Згідно з попередніми підсумками ЦВК, Лукашенко набирає понад 80% голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: