SkyUp у вересні відкриє нові рейси до Туреччини

Читать на русском
Авіакомпанія SkyUp Airlines з 25 вересня запускає рейси з Києва до Стамбулу. Вони виконуватимуться по понеділках, середах і п'ятницях.
hrk.aero

Авіакомпанія SkyUp Airlines з 25 вересня запускає рейси з Києва до Стамбулу (Туреччина).

Про це повідомила пресслужба компанії.

Туреччина заявила про збільшення кількості випадків коронавірусуУ Туреччині спостерігається зростання випадків зараження коронавірусом. Основною причиною є недостатні карантинні обмеження, введені на курортах і під час релігійних святкувань.

Рейси за маршрутом Київ-Стамбул-Київ будуть виконуватися по понеділках, середах і п'ятницях. Вартість квитка без багажу в одну сторону становить від 1600 грн.

У SkyUp нагадали, що для подорожі в Туреччину необхідно мати такі документи: паспорт громадянина України для виїзду за кордон або паспорт України у вигляді ID-картки, а також поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування COVID-19 на території Туреччини.

Крім того, в пункті пропуску передбачено проведення медогляду на наявність коронавірусу. У разі виявлення симптомів під час огляду безкоштовно проводиться ПЛР-тест.

Нагадаємо, на початку серпня авіакомпанія Turkish Airlines відновила прямі регулярні рейси зі Стамбула до Харкова, які були припинені з середини березня через карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: