У МОЗ пояснили, чи можна залишати «червону» зону

Читать на русском
Громадський транспорт у червоній зоні, згідно з новими правилами карантину, не працює, українці можуть залишати її межі виключно власним транспортом.
Радіо Свобода

Громадський транспорт у «червоній» зоні, згідно з новими правилами карантину, не працює, українці можуть залишати її межі виключно власним транспортом.

Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Ми не говоримо, що вам треба робити тест, або проходити самоізоляцію, тому що це все відбувається у нас в середині країни. Щодо виїзду та в’їзду до адміністративно-територіальних одиниць, які віднесені до «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки, то там припиняється робота міського, міжміського транспорту, внутрішньообласного. Можливе користування виключно власним транспортом, при тому що кількість осіб, які одночасно перебувають у цьому транспорті, не повинна перевищувати 5 осіб за виключенням дітей віком до 14 років», - сказав Степанов.

Раніше Ляшко пояснив, як область може вийти з «червоної» зони карантину.

Також повідомлялося, що чотири області України можуть перейти до «червоної» зону карантину.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили 1453 нові випадки коронавірусу - це новий рекорд з початку епідемії в країні.

Станом на ранок 7 серпня у світі лабораторно підтверджено 19 256 652 випадки зараження COVID-19. При цьому 12 357 308 пацієнтів вилікувалися і 717 680 - померли від ускладнень коронавірусної хвороби.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: