У США відбулися обшуки в компанії, пов'язаній з Коломойським

Читать на русском
Федеральне бюро розслідувань США провело обшуки в офісі компанії Optima Management Group. Цю компанію пов'язують з українським олігархом Ігорем Коломойським.
фото УНІАН

Федеральне бюро розслідувань США провело обшуки в офісі компанії Optima Management Group. Цю компанію пов'язують з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Про це повідомляє місцевий ресурс cleveland.com.

Коломойський та ПриватБанк: історія відносин (оновлено)ПриватБанк вже більше трьох років перебуває в державній власності. Слово і діло нагадає історію його відносин із колишнім власником Коломойським.

За словами представника ФБР Віки Андерсон, обшуки відбулися в офісах Optima Management Group в One Cleveland Center у Клівленді (штат Огайо). Подробиці слідчих дій не повідомляються, проте Андерсон додала, що бюро отримало ордери також і на обшуки в Майамі.

Видання зазначає, що стосовно Коломойського триває масштабне розслідування. А до керівництва компанії Optima входять партнери Коломойського по Privat Group.

Нагадаємо, в США розслідують справу проти Коломойського, який підозрюється в нібито відмиванні виведених із ПриватБанку грошей.

Зокрема, слідство вивчає фінанси олігарха, в тому числі ланцюжок переказів у США через мережу офшорних компаній. За даними слідства, за ці гроші придбали розкішний готель на 484 номери в Клівленді та 21-поверхову офісну вежу.

Раніше Коломойський прокоментував скандал щодо ролика «95-го кварталу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: