Коломойський прокоментував скандал щодо ролика «95-го кварталу» – відео

Читать на русском
Олігарх Ігор Коломойський прокоментував висміювання 95-м кварталом пожежі в будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої.

Олігарх Ігор Коломойський прокоментував висміювання «95-м кварталом» пожежі в будинку ексголови НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це він розповів в інтерв'ю «Настоящему Времени» в понеділок, 21 жовтня.

«Квартал 95» виконав пісню про пожежу в будинку Гонтаревої: реакція соцмережПісню про Гонтареву Горіла хата, палала виконав Квартал 95 і хор імені Верьовки. У пісні йшлося про пожежу в будинку ексглави НБУ.

Зокрема, Коломойський заявив, що не вважає це цькуванням Гонтаревої, і різко висловився щодо її здібностей управлінця.

«Ви хотіли запитати мене, чи співчуваю я Гонтаревій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а, може, і сотням тисяч людей, вкладникам різних банків, яких вона пограбувала. І які втратили свої гроші через курс гривні, через знищену банківську систему, які стали жебраками. А цій тварюці я не співчуваю. Вона ніяка не велика реформаторша, а велика руйнівниця. І я впевнений, що прийде час, і суд це встановить. І вона сидітиме за ґратами, не в Англії, так в іншому місці», – повідомив Коломойський.

"Не слышал, чтобы кто-то после травли повесился. Если Гонтарева будет первой – это будет смешно"Настоящее Время

Також олігарх розкритикував висловлювання щодо відео міністра економіки Тимофія Милованова.

«Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки має негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як «дебіл» для цього просто не знайдеш», - повідомив він.

«А міністр культури Бородянський, я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок», - підсумував Коломойський.

Нагадаємо, на концерті «Кварталу 95» шоумен Євген Кошовий і хор імені Григорія Верьовки виконали пісню про пожежу в будинку колишньої голови Національного банку Валерії Гонтаревої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: