Захоплення банку в Києві: суді переніс розгляд запобіжного заходу злочинцеві

Читать на русском
Обрання запобіжного заходу «київському терористові» Сухробу Карімову перенесли на 5 серпня. Причина - відсутність перекладу повідомлення про підозру.
facebook.com anton gerashchenko7

Обрання запобіжного заходу «київському терористові» Сухробу Карімову перенесли на 5 серпня. Причина - відсутність перекладу повідомлення про підозру.

Про це заявив адвокат Карімова в ефірі Україна 24.

Спроби терактів в Україні: чи можливо попередити подібні злочиниПравоохоронні органи повинні працювати на випередження терористичних актів, проте позитивно, що останні три злочини обійшлися без жертв, вважає експерт.

За його словами, обвинувачення не надало Карімову письмовий переклад повідомлення про підозру і клопотання про обрання запобіжного заходу.

«З огляду на те, що робочий день суду закінчився і ще є кілька годин затримання підозрюваного, він надалі етапований до СІЗО, і завтра вранці буде доставлений до суду для розгляду заявленого відводу іншого складу суду. У разі задоволення або відмови, процес розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу завтра буде продовжений», - заявив адвокат.

При цьому він зазначив, що суд не повідомив захист про час початку завтрашнього засідання.

Нагадаємо, в приміщення «Універсал Банку», розташованого в бізнес-центрі по вул. Богдана Хмельницького, зайшов чоловік з двома сумками та повідомив, що в них знаходиться вибухівка.

Це був громадянин Узбекистану, який проживав у Києві. Під час штурму будівлі чоловіка затримали. Його чекає суд і тривале тюремне ув'язнення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: