У Тернополі пасажири поїзду влаштували бунт

Читать на русском
У Тернополі пасажири поїзду влаштували бунт, щоб він зупинився в місті, незважаючи на заборону УЗ.
unpp.com.ua

У Тернополі відбувся конфлікт пасажирів з начальником поїзду, який за правилами карантину не повинен був зупинятися в місті через внесення його до «червоної» зони.

Про це повідомляє місцеве видання «Погляд».

Зеленський зажадав від Кабміну чітко роз'яснити нові умови карантинуПрезидент Володимир Зеленський вимагає від Кабінету міністрів налагодити чітку комунікацію з регіонами щодо нових умов карантину в Україні.

Зокрема, мер Тернополя Сергій Надал сьогодні під час сесії міськради розповів, що поїзд їхав з Херсону і, відповідно до заборони «Укрзалізниці», не повинен був робити зупинку в Тернополі.

При цьому в поїзді їхали 85 тернополян, які влаштували бунт.

«Їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли городяни підняли бунт, керівник потягу таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі», - розповів Надал.

Він також зазначив, що в мерію надходить багато повідомлень від громадян, які незадоволені новими обмеженнями через віднесення Тернополя до «червоної» зони. Зокрема, Надал зачитав повідомлення від 15 тернопллян, які стали «заручниками» поїзду «Київ-Трускавець».

«Саме зараз знаходимося в поїзді №49, на який «Укрзалізниця» нам продала квитки вчора вже після внесення Тернополя до червоної зони. Про те, що поїзд не буде зупинятися в Тернополі, дізналися від провідниці. Начальник поїзду вибачився і запропонував виходити о першій годині ночі в Хмельницькому або в 4 ранку у Львові», - зачитав мер Тернополя.

Нагадаємо, в Україні з 1 серпня змінилися правила карантину. Згідно з ними, регіони поділили на чотири зони. Тернопіль опинився в «червоній».

Однак сьогодні влада Тернополя заявила, що не виконуватиме вимоги «червоної» зони карантину, а згодна тільки на «помаранчеву».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: