На Дніпропетровщині горів житловий будинок: є постраждала

Читать на русском
У Дніпропетровській області сталася пожежа в житловому будинку, внаслідок якої постраждала жінка.
Пункт-А

У Дніпропетровській області сталася пожежа в житловому будинку, внаслідок якої постраждала жінка.

Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

«2-го серпня о 18:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тополиній селища Єлизоветівка Петриківського району, на території приватного домоволодіння горить одноповерховий житловий будинок», — повідомили у Службі, та зазначили, що за викликом було направлено пожежно-рятувальну частину та відділення самостійної пожежної команди приватного акціонерного товариства.

«По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що вогонь охопив всю площу житлових приміщень будинку та перекинувся на дах. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, техніка та дах будинку. Загальна площа пожежі склала 180 метрів. кв», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок пожежі постраждала громадянка 1996 року народження, яку було госпіталізовано до Кам’янської міської лікарні № 8, з попереднім діагнозом — труєння продуктами горіння.

Пожежу вдалось локалізувати лише о 19:05, а ліквідувати майже через дві години — о 20:05.

«До гасіння пожежі залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління», — повідомили рятувальники.

Раніше у Києві рятувальники локалізували пожежу в квартирі девятиповерхового житлового будинку в Деснянському районі по вул. Закревського. Загинула жінка.

Нагадаємо, голова правління та співзасновник «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін заявив, що його будинок в селі Гнідин під Києвом підпалили.

За фактом підпалу правоохоронці порушили кримінальну справу.Винуватцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: