У Києві розповіли, як з 1 вересня працюватимуть школи

Читать на русском
Влада Києва розробила кілька сценаріїв відновлення навчального процесу у місті. На підготовку шкіл до нового навчального року направили 4 мільярди гривень.
Фото - КМДА.

Влада Києва розробила кілька сценаріїв відновлення навчального процесу у місті. На підготовку шкіл до нового навчального року направили 4 мільярди гривень.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко під час брифінгу.

Як працюватимуть школи з 1 вересня: три можливих сценаріїДистанційне навчання буде тільки в червоних зонах з найвищим рівнем захворюваності на коронавірус. Найімовірніше, з 1 вересня діти навчатимуться за змішаним сценарієм.

«Місто напрацювало кілька сценаріїв відновлення навчального процесу. Педагогічні колективи активно готуються до навчального року, і ми будемо готові до різних сценаріїв, виходячи з епідеміологічної ситуації у країні… Ми зробимо все, щоб 1 вересня діти сіли за парти. Ми виділили близько 4 мільярдів гривень на підготовку шкіл до навчального року», - зазначив градоначальник.

Він додав, що в Київській міській держадміністрації представлять план дій на початок навчального року в умовах адаптивного каротину.

«Департамент освіти КМДА створив групу експертів, які вже 7 серпня представлять план дій щодо цього питання (відновлення навчального процесу – ред.). Місто напрацювало кілька сценаріїв», – сказав Кличко.

«Слово і діло» пропонує ознайомитися із трьома можливими сценаріями навчання в школах з 1 вересня 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: