Росія має намір розширити санкції проти України – ЗМІ

Читать на русском
Уряд Російської Федерації готує нові економічні заходи щодо України. Відповідний проєкт закону був внесений до Держдуми РФ.
minvr.ru

Уряд Російської Федерації готує нові економічні заходи щодо України.

Відповідний проєкт закону був внесений до Держдуми РФ, пише ТАСС в середу, 29 липня.

«Йдеться про розширення переліку обмежень, накладених на низку осіб і компаній у рамках указу про заходи щодо реалізації указу президента Росії про застосування спеціальних економічних заходів у зв'язку з недружніми діями України стосовно громадян і юридичних осіб Російської Федерації. Зміни передбачають встановлення заборони на прийом платіжним агентом грошових коштів і здійснення транскордонних платежів, якщо одержувач включений до списку санкцій», - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Центробанк РФ і федеральні органи виконавчої влади покладається обов'язок з надання до Мінфіну звітів про діяльність організацій, що здійснюють операції стосовно осіб, до яких застосовуються спеціальні економічні заходи.

Нагадаємо, 17 грудня уряд РФ розширив перелік товарів, ввезення яких з України до Росії заборонено. Також змінено санкційний список громадян України: внесено дев'ятьох, двох - виключено.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: