Стала відома програма поїздки Кулеби до Польщі

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає 27-28 липня з офіційним візитом Польщу, в ході якого проведе зустріч з польським і литовським колегами.
EADaily

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає 27-28 липня з офіційним візитом Польщу, в ході якого проведе зустріч з польським і литовським колегами.

Про це повідомляє пресслужба МЗС.

Очікується, що в перший день візиту міністр проведе у Варшаві переговори з главою МЗС Польщі Яцеком Чапутовичем. Обидва міністри також візьмуть участь у церемонії офіційного відкриття нового корпусу посольства України в Польщі, де розміщений консульський відділ диппредставництва. У той самий день Кулеба зустрінеться з представниками української громади в Польщі.

На наступний день, 28 липня, Кулеба разом з Чапутовичем і главою МЗС Литви Лінасом Лінкявічусом спільно відвідають штаб міжнародної литовсько-польсько-української бригади ЛитПолУкрбригу ім. Великого гетьмана Костянтина Острозького в Любліні. На завершення візиту передбачається ухвалення спільної декларації трьох міністрів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в четвер, 23 липня, відвідав з візитом Брюссель, в ході якого провів зустрічі і переговори.

Раніше 20 липня Україну з першим офіційним візитом відвідав президент Швейцарії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: