У Харкові заарештували передбачуваного спільника Кривоша

Читать на русском
Згідно з рішенням суду, підозрюваний заарештований на строк 60 днів. Михайленко зможе вийти під заставу в розмірі 175 тисяч гривень.
volyn24 com

Орджонікідзевський райсуд Харкова взяв під варту Дмитра Михайленка - передбачуваного спільника луцького терориста Максима Кривоша. Підозрюваного заарештували на два місяці.

Відповідне рішення озвучив головуючий суддя в п'ятницю, 24 липня.

Згідно з рішенням суду, підозрюваний заарештований на строк 60 днів. Михайленко зможе вийти під заставу в розмірі 175 тисяч гривень.

За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами підозрюваному загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Мінування та захоплення заручників: як це впливає на суспільні настроїНестабільна ситуація у сфері безпеки є причиною появи тривоги у суспільстві та вплине на громадську думку, вважає експерт.

Відзначимо, після того, як Кривош здався правоохоронцям, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання його передбачуваного спільника в Харкові; за його словами, між ними були нібито ділові контакти.

Під час обшуку у Михайленка вилучили зброю, яку він нібито пересилав покупцям поштою, в тому числі й до Луцьку. Його підозрюють в незаконному зберіганні зброї. Сам Кривош заперечував, що мав спільників.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку озброєний чоловік повідомив про захоплення автобуса з пасажирами. Правоохоронці кваліфікували інцидент як теракт із захопленням заручників. Терористом виявився місцевий житель Максим Кривош.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: