Сьогодні озвучать порогові бали для ЗНО з 7 предметів

Читать на русском
Комісія при УЦОЯО визначить порогові бали - склав, не склав для ЗНО з української мови і літератури, історії України, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 23 липня, експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти визначить порогові бали «склав/не склав» для ЗНО з української мови і літератури, історії України, біології, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

Засідання експертної комісії розпочнеться о 12:00 і транслюватиметься на Facebook-сторінці МОН.

Скільки абітурієнтів з ОРДЛО вступили до українських вишів та які умови зарахування у 2020 роціАбітурієнти з ОРДЛО становлять менше одного відсотка всіх, хто вступили до українських вишів. За чотири роки спеціальна бюджетна квота жодного разу не була вибрана абітурієнтами з тимчасово окупованих територій.

Результати учасників за шкалами у 100–200 і 12 балів (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА) з‘являться на сторінках учасників ЗНО наступного дня після засідання експертної комісії.

Як відомо, поріг «склав/не склав» – це мінімальна кількість тестових балів, яку має набрати учасник/учасниця за тестування, щоб отримати оцінку за шкалою 100-200 балів і мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вишу.

Засідання експертної комісії для ЗНО з географії та хімії відбудеться 28 липня.

Тоді як порогові бали для ЗНО з математики та фізики уже назвали.

Нагадаємо, в Україні завершилася основна сесія ЗНО-2020. Завтра, 24 липня, розпочнеться додаткова сесія. Вона триватиме до 10 серпня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: