В Україні завершилася основна сесія ЗНО

Читать на русском
В Україні 17 липня завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Останнім учасники здали тестування з хімії.
фото УНІАН

В Україні 17 липня завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Останнім учасники здали тестування з хімії.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Відзначається, що участь у тестуванні з хімії взяли 10 880 осіб, що становить 77,14% від загального числа зареєстрованих учасників. Троє учасників не були допущені до здачі ЗНО.

Ті, хто не змогли через незалежні від них причин здати ЗНО з хімії, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії.

«Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, і відповідну заяву», - повідомили в ЦОЯО.

Крім цього, сьогодні з'явилися результати тестування з математики та фізики. Результати доступні на офіційних сторінках учасників. У разі незгоди з результатом, можна подати апеляційну заяву в письмовій формі на адресу Українського центру оцінювання якості освіти.

«Апеляційні заяви щодо результатів ЗНО можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, з огляду на день оголошення», - уточнили в Центрі.

Відзначимо, основна сесія ЗНО стартувала 25 червня іспитом з математики. Результати останнього тестування з хімії повинні бути оприлюднені до 29 липня.

Нагадаємо, ЗНО з біології здавали понад 74 тис. осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: