Захоплення заручників у Луцьку: злочинця відправлять на психологічну експертизу

Читать на русском
Максиму Кривошу, який утримував заручників в автобусі в центрі Луцька, проведуть психіатричну експертизу. Після йому оберуть запобіжний захід.
konkurent ua

Максиму Кривошу, який утримував заручників в автобусі в центрі Луцька, проведуть психіатричну експертизу. Після йому оберуть запобіжний захід.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі NewsOne.

Вибухівка в Києві та захоплення заручників у Луцьку: чи є зв’язок між двома злочинамиЕпізоди у Києві та Луцьку між собою не пов’язані, але все ж можуть бути окремими спланованими акціями з метою залякування, вважає експерт.

«Далі на нього чекає судова процедура, він буде затриманий, йому буде обрано запобіжний захід, очевидно, це буде утримання під вартою без альтернативи, і далі він нестиме відповідальність за те, що скоїв», - зазначив він.

При цьому він зазначив, що Кривош одержить не довічний термін, а тривалий термін ув'язнення. Він додав, що чоловікові проведуть психіатричну експертизу.

«Завжди в таких випадках проводиться психіатрична експертиза, і вона буде проведена», - сказав Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні о 9:25 в центрі Луцька озброєний чоловік захопив рейсовий автобус із 13 пасажирами. Він взяв їх у заручники.

Злочинець утримував заручників протягом усього дня. Лише ввечері силовикам вдалося затримати Кривошей і звільнити 13 осіб з автобуса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: