Чорногорія заборонила в'їзд українців на автомобілях

Читать на русском
Українцям, а також громадянам Білорусі дозволено в'їзд на територію Чорногорії з 22 липня тільки в разі їх прибуття авіаційним транспортом.
Фото - «Слово і діло».

Українцям, а також громадянам Білорусі дозволено в'їзд на територію Чорногорії з 22 липня тільки в разі їх прибуття авіаційним транспортом.

Про це сказано у рішенні уряду Чорногорії.

Відпустка в умовах COVID-19: чого чекати туристам і які напрямки будуть популярні для українцівІз бронюванням літньої відпустки слід поки почекати. Таку пораду дає Урсула фон дер Ляйєн – голова Єврокомісії.

Без обмежень у Чорногорію можуть в'їжджати жителі країн «зеленого списку», жителі країн «жовтого списку» або ті, хто перебував у них протягом останніх 15 днів можуть потрапити в Чорногорію за наявності негативного ПЛР-тесту, який зроблений не пізніше, ніж за 72 години.

При цьому українці можуть в'їжджати в Чорногорію автомобілем, якщо останні 15 днів вони перебували в країнах «зеленого» або «жовтого» списків.

Туроператор зобов'язаний забезпечити вимірювання температури тіла пасажира хоча б один раз перед посадкою в аеропорту. Пасажиру, який має підвищену температуру тіла, заборонено сідати в літак і вирушати в Чорногорію.

Нагадаємо, влада Чорногорії оголосила епідемію на всій території країни через зростання захворюваності на коронавірус.

На початку червня Чорногорія офіційно заявила про перемогу над COVID-19, але пізніше повернулася до карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: