Захоплення заручників в Луцьку: поліція відкрила кримінальну справу

Читать на русском
За фактом захоплення заручників у Луцьку поліція відкрила кримінальне провадження. Як інформує МВС, до Волинської області відбув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За фактом захоплення заручників у Луцьку поліція відкрила кримінальне провадження. Як інформує МВС, до Волинської області відбув міністр Арсен Аваков.

Слідчі поліції Волинської області попередньо кваліфікували за статтею 147 Кримінального кодексу України дії чоловіка, який захопив автобус із пасажирами у центральній частині м. Луцьк.

Захоплення заручників в Луцьку: фото з місця подійУ Луцьку чоловік захопив автобус із заручниками. Як видно на фото у ньому пошкоджено вікна. Територія центру міста перекрита задля забезпечення безпеки громадян.

Відповідну інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Стаття передбачає кримінальну відповідальність за захоплення заручників. Покарання за цією статтею передбачене у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, невідомий чоловік захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» в центральній частині м. Луцьк. За попередньою інформацією, в автобусі може перебувати близько 20 людей.

Тоді, як у СБУ повідомили, що у салоні автобуса приблизно десять заручників, даних про потерпілих немає. Містян попросили без потреби не виходити з дому.

Раніше ЗМІ писали, що пасажирів автобуса скували наручниками.

Також чоловік, який захопив автобус, заявив, що у нього є вибухівка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: