Бойовики третій день блокують пошуки пораненого в «сірій зоні» українського військового

Читать на русском
Бойовики на Донбасі досі не дають провести пошуки пораненого в районі Зайцевого українського військового. Він уже кілька днів знаходиться в сірій зоні.
Фото - «Слово і діло».

Бойовики на Донбасі досі не дають провести пошуки пораненого в районі Зайцевого українського військового. Він уже кілька днів знаходиться в «сірій зоні».

Про це йдеться в повідомленні прес-центру операції Об'єднаних сил в Facebook.

Динаміка обстрілів сил ООС: 263 порушення режиму припинення вогню в червніУ зоні ООС за минулий місяць було зафіксовано 263 обстріли з боку бойовиків. Загинули четверо українських військових.

Українська сторона відзначає, що окупанти третій день поспіль не дають проводити пошук пораненого бійця, який досі перебуває в «сірій зоні" в районі селища Зайцеве. Сьогодні в ході чергових переговорів через місію ОБСЄ з представниками російсько-окупаційних військ знову не досягнуто домовленості з пошуку та евакуації.

«Ворог постійно безпідставно не дає проводити пошукові заходи», - йдеться в повідомленні.

Українська сторона наполягає на проведенні самостійного пошуку представниками пошукової групи «Евакуація 200», до складу якої увійдуть вісім осіб, разом із саперами і медиком. Вони будуть без зброї і одягнені в білі костюми і світловідбиваючі жилети.

Нагадаємо, 13 липня у районі Зайцевого підірвався військовослужбовець, після цього евакуаційна група вирушила на його пошуки і потрапила в засідку; в результаті загинув військовий медик і ще один боєць отримав поранення.

На сьогодні відомо, що українській стороні передали тіло загиблого від підриву на невідомому пристрою Дмитра Красногрудя.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: