Зведення ООС: українські захисники знищили 1 і поранили 6 загарбників

Читать на русском
19 липня збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного та поранили шістьох загарбників.
Фото - штаб ООС.

19 липня збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв наші позиції використовуючи заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 152 мм і 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», по захисниках Луганського ворог 5 разів відкривав вогонь, щораз змінюючи калібр, інформує штаб ООС.

У штабі ООС роз'яснили, як здійснюється пропуск через КПВВУ штабі операції Об'єднаних сил роз'яснили, як зараз здійснюється пропуск через контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі. Бойовики пропускають тільки за списками.

Артилерійські системи калібру 122 мм та 120-ти мм мінометів агресор також застосував неподалік Причепилівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник чотири рази обстріляв українських захисників біля Водяного. На цій ділянці фронту ворог використовував гранатомети різних систем, кулемети та стрілецьку зброю. Поблизу Старогнатівка та Лебединського по наших опорних пунктах окупанти задіяли великокаліберні кулемети. А по українських воїнах біля Талаківки загарбники неодноразово відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Ще один факт ворожої активності з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї відмічено у передмісті Авдіївки.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників немає.

За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного та поранили шістьох загарбників.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 липняСитуація на сході країни станом на 19 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», по наших воїнах поблизу Миронівського агресор використав артилерійські системи 122-го калібру та 120-ти мм міномети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», противник з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляв захисників Мар’їнки.

За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських воїнів немає.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: