У «Право на владу» підбиватимуть підсумки політичного сезону

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про підсумки політичного сезону в країні.
Слово і діло

Сьогодні в прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» будуть підбивати підсумки політичного сезону. Як і чому українці змінюють своє ставлення до влади? Як змінили політичний ландшафт численні скандали, викриття та потрясіння? Які сенсації готують нам місцеві вибори 25 жовтня? Та які «чорні лебеді» можуть вкотре перевернути догори дриґом наше життя?

Про це і не тільки говоритимуть у ток-шоу «Право на владу» з Наталією Мосейчук.

У дискусії візьмуть участь голова політичної партії «Слуга Народу», перший заступник голови фракції партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко, співголова фракції партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко, народний депутат від фракції партії «Слуга народу» Олександр Дубінський, голова партії та фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Також до обговорення приєднаються співголова депутатської фракції партії «Опозиційна платформа - за життя» Юрій Бойко, голова політичної партії та член депутатської групи «За майбутнє» Ігор Палиця, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, експерт аналітичного порталу «Слово і діло» Валентин Гладких, керівник фонду «Українська політика» Костянтин Бондаренко, політтехнолог Сергій Гайдай, журналіст та політик Олексій Мустафін, політтехнолог Віктор Уколов.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Підбиваючи підсумки роботи третьої сесії Верховної ради «Слово і діло» визначило найактивніших та найбільш пасивних нардепів IX скликання та скільки законопроектів подали та ухвалили нардепи з початку IX скликання.

Також ми подивились, хто з нардепів краще і гірше виконує обіцянки у фракціях та групах і підрахували скільки ТСК працює у Раді IХ скликання та які парламентські розслідування вони проводять.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: