Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
ВР на пленарному засіданні продовжить розгляд законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні та планує розглянути ще низку питань.
Фото - «Слово і діло».

У вівторок, 14 липня, Верховна рада на пленарному засіданні продовжить розгляд законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні та планує розглянути ще низку питань.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Також сьогодні парламентарі запланували проведення двох позачергових засідань.

Як відомо, Рада планує продовжити розгляд законопроекту №2285-д щодо організації та проведення азартних ігор, а також законопроекти про внесення змін до бюджету щодо фінансування заводу імені О. Макарова, підтримку інвестиційних проектів. А також законопроект про посилення відповідальності за незаконну торгівлю пальним.

Окрім того, на позачергових засіданнях парламентарі планують розглянути законопроект №3612 щодо роздрібної торгівлі лікарськими засобами, №3781 щодо додаткової державної підтримки дитячих центрів «Артек» і «Молода гвардія» на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, №2013 щодо підвищення стипендій дітям-сиротам.

А також планують розглянути законопроект №3133 та альтернативні до нього щодо підвищення ефективності протидії корупції в окремих правоохоронних та інших державних органах.

Нагадаємо, Разумков пояснив, чому дату виборів призначать пізніше.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: