До Ради повторно внесли постанову про призначення віцепрем'єра з ОПК

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 14 липня повторно вніс до парламенту проєкт постанови про призначення Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань ОПК.
фото УНІАН

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 14 липня повторно вніс до парламенту проєкт постанови про призначення Олега Уруського віце-прем'єр-міністром - міністром з питань оборонно-промислового комплексу.

Про це повідомляється на сайті ВР. Проєкт постанови №3842 в Раді зареєстрували у вівторок, 14 липня.

Нове міністерство: як вплине оборонно-промислове відомство на «Укроборонпром»Створення оборонно-промислового міністерства не поліпшить галузь без впровадження системних узмененій, вважає експерт.

«Призначити Уруського Олега Семеновича на посаду віцепрем'єр-міністра України - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України», - сказано в документі. Проект обробляється в профільному комітеті.

Нагадаємо, Кабмін 13 липня відкликав проєкт постанови про призначення Олега Уруського віцепрем'єром з ОПК через технічну помилку.

У той же час глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія анонсував, що парламент може розглянути кадрові питання в найближчу п'ятницю, 17 липня.

Зокрема, планується голосування за призначення голови АМКУ і віцепрем'єр-міністра - міністра з питань ОПК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: