Угорщина в рамках карантину заборонила в'їзд українцям

Читать на русском
Угорська влада внесла Україну до червоного списку. Це означає, що українці поки не зможуть потрапити до Угорщини.
discovery.zp.ua

До Угорщини не зможуть потрапити громадяни з країн «червоної» зони, до яких віднесли і українців через ситуацію з коронавірусом.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

На кордоні з Угорщиною повністю запрацювали всі пункти пропускуПункти пропуску на кордоні з Угорщиною. Всі чотири КПП повністю відновили роботу з ночі 29 червня.

Згідно з повідомленням, угорська влада внесла Україну до «червоного» списку. Це означає, що українці поки не зможуть потрапити до Угорщини.

Крім того, Угорщина в рамках посилення карантину вводить обов'язкову перевірку на кордонах стану здоров'я своїх громадян, які повертаються з країн «жовтої» і «червоної» зон. Цим громадянам, всім без винятку, доведеться проходити двотижневу самоізоляцію.

Карантину можна уникнути, маючи два негативних тести, зроблених за останні п'ять днів.

Пройти обов'язкову самоізоляцію повинні і іноземці, які прибувають до Угорщини з «жовтої зони», а ось іноземці з «червоної зони» до країни потрапити не зможуть.

При цьому обмеження не поширюються на іноземців, які перетинають Угорщину транзитом, а також працівників транспортної галузі та представників бізнесу, які їдуть у відрядження, але їх стан здоров'я буду перевіряти.

Нагадаємо, МОЗ України вніс Угорщину до списку країн «зеленої» зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: