Угорщина відновила автобусне сполучення з Україною

Читать на русском
Угорщина відновила пропуск через кордон із Україною пасажирських автобусів. На в'їзд на територію країни діють певні обмеження.
dpsu.gov.ua

Угорщина відновила пропуск через кордон із Україною пасажирських автобусів. На в'їзд на територію країни діють певні обмеження.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Відзначається, що в'їзд до Угорщини без необхідного проходження карантину дозволений угорцям. Громадяни України можуть в'їхати на територію країни без обов'язкової обсервації у таких випадках:

  • Короткострокове відвідування в 30-кілометрову зону. Від таких осіб не вимагають додаткових підтверджуючих документів для в'їзду, але вони мають залишити територію Угорщини протягом 24 годин.

  • Транзитний проїзд - в'їзд дозволяється цілодобово за наявності в особи документа про постійне місце проживання, дозволу на перебування, дозволу на проживання, візи на тривале працевлаштування або іншого документа, що підтверджує право на тривале перебування в країні призначення, виданого офіційним органом цієї країни. Також необхідно надати згоду на перевірку на наявність COVID-19 і не мати ознак підозри на інфекцію.

Відзначимо, 29 травня Україна відкрила 66 пунктів пропуску на кордоні з Молдовою і країнами Євросоюзу. При цьому повноцінна робота пунктів пропуску буде відновлена ​​після рішення про відкриття суміжної сторони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: