Єрмак обговорив деталі зустрічі Зеленського та Лукашенка

Читать на русском
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з очільником Адміністрації Президента Республіки Білорусь Ігорем Сергієнком.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з очільником Адміністрації президента республіки Білорусь Ігорем Сергієнком.

Про це повідомляє сайт президента України.

Незмінні президенти: лідери яких держав перебувають при владі понад 10 роківЛідери не тільки африканських держав затримуються при владі на кілька десятиліть. Президенти Білорусі та Таджикистану очолюють країни вже понад чверть століття.

«Співрозмовники обговорили питання поглиблення українсько-білоруської співпраці, зокрема культурних зв’язків. Андрій Єрмак поінформував Ігоря Сергієнка про ініціативу української сторони щодо підготовки низки двосторонніх документів до зустрічі президентів України та Республіки Білорусь, яка планується восени цього року», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сторони домовилися про подальші контакти для більш предметного розгляду пропозицій.

Минулого місяця, під час своєго візиту до Мінську Єрмак також обговорював майбутній візит президента Володимира Зеленського до Білорусі. Тоді було попередньо оголошено, що зустріч Зеленського та Лукашенко запланована на жовтень цього року.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, лідери яких країн перебувають при владі понад 10 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: