У Тернополі частково послабили карантинні обмеження

Читать на русском
У Тернополі частково послабили карантинні обмеження, дозволивши ресторанам та кафе працювати після 22:00.
Укрінформ

У Тернополі частково послабили карантинні обмеження, дозволивши ресторанам та кафе працювати після 22:00.

Відповідне рішення ухвалив Тернопільський міський штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

За його словами, карантин у місті вирішили послабити, оскільки відбувається зростання динаміки одужання пацієнтів, хворих на коронавірус. Ще одним фактором для послаблення Надал назвав відносно невелику завантаженість лікарень пацієнтами з COVID-19.

«Ухвалено рішення з сьогоднішнього дня дозволити роботу закладів громадського харчування після 22:00 у відповідності до їхніх графіків роботи, але за наявності відповідних дозвільних документів на нічний режим роботи, який раніше видавався виконавчим комітетом Тернопільської міської ради», - повідомив Надал.

Крім того, штаб вирішив відновити практику партнерських пологів за результатами консиліуму лікарів та наявності ПЛР-тестування.

Надал повідомив, що одночасно з послабленням карантину було рекомендовано Держспоживслужбі та Нацполіції посилити контроль за дотриманням протиепідемічних вимог. Особливо - в частині закладів торгівлі, громадського харчування, громадського транспорту.

Раніше повідомлялося, що на 9 липня не готові до послаблення карантину Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Харківська та Чернігівська області.

Нагадаємо, в Україні захворіли на коронавірус 51 224 людей, з них 23 784 одужали, летальних випадків - 1327.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: