До послаблення карантину не готові 8 регіонів — МОЗ

Читать на русском
На 9 липня не готові до послаблення карантину Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Харківська та Чернігівська області.
Фото - «Слово і діло».

Станом на 9 липня не відповідають необхідним критеріям для послаблення протиепідемічних заходів 8 регіонів України. Київ вже четвертий день поспіль не входить до цього списку.

Згідно з даними МОЗ, на ранок четверга, 9 липня, не готові до послаблення карантину Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Харківська та Чернігівська області.

У Мінекономіки оцінили падіння ВВП за час карантинуРеальний валовий внутрішній продукт (ВВП) України в січні-травні 2020 року скоротився на 5,9 відсотка. Це трохи більше, ніж падіння на 5,0 відсотка за перші чотири місяці року.

З переліку випала Одещина, яка ще 8 липня була в списку регіонів, які не відповідають необхідним критеріям.

Додамо, що 6 липня повідомляли, що не відповідають необхідним критеріям для послаблення протиепідемічних заходів 8 регіонів України, а Київ вийшов із цього списку.

Нагадаємо, в Україні захворіли на коронавірус 51 224 людей, з них 23 784 одужали, летальних випадків - 1327.

У світі вже заразилися коронавірусом понад 12 млн людей.

Респіраторну хворобу COVID-19 вперше зафіксували в китайській провінції Хубей наприкінці 2019 року. Всесвітня організація охорони здоров’я визнала поширення хвороби пандемією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: