Президент пообіцяв Волині сім шкіл і три дитсадки до кінця року

Читать на русском
У Волинській області вже в цьому році в рамках програми Велике будівництво побудують сім нових шкіл і три дитячих садки.
president.gov.ua

У Волинській області вже в цьому році будуть побудовані сім нових шкіл і три дитячих садки.

«Велике будівництво»: як змінилося фінансування в бюджеті-2020Зміни в бюджеті на 2020 рік не торкнулися розвитку дорожньої інфраструктури в рамках Великого будівництва.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в регіон, передає пресслужба ОПУ в четвер, 9 липня.

«Сім нових шкіл (у Волинській області - ред.) будуть здані в цьому році. І три дитсадки. У сумі - 10. За планом у нас було п'ять шкіл і п'ять садів. Треба збільшити в наступному році в цій програмі кількість садів, саме їх не вистачає», - сказав Зеленський, відвідуючи об'єкти «Великого будівництва».

Зокрема, одним з них став новий дитсадок на 105 місць в селі Крупа Підгайцівської ОТГ. Садок також створює 32 нових робочих місця. Його планують відкрити в серпні 2020 року.

Нагадаємо, глава Мінкультури Олександр Ткаченко в рамках проекту «Велике будівництво» анонсував реставрацію сотні культурних пам'яток.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: