В Україні дев'ять областей не готові до послаблення карантину

Читать на русском
В Україні станом на ранок середи, 8 липня, дев'ять областей не відповідають усім необхідним критеріям для ослаблення карантину.
fbc.net.ua

В Україні станом на ранок середи, 8 липня, дев'ять областей не відповідають усім необхідним критеріям для ослаблення карантину.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

Згідно з даними, до послаблення не готові Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська та Харківська області.

Більшість областей не відповідають вимоги Моз щодо відсотка виявлення коронавіруса - Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Харківська області. За показником динаміки не відповідають вимоги Моз Донецька, Тернопільська та Харківська області. Недостатньо проводять тестів на коронавірус в Донецькій і Одеській областях. На Закарпатті велика завантаженість лікарень.

Раніше повідомлялося, що у Рівненській області готові до ослаблення карантинних обмежень, запроваджених через пандемію коронавірусу.

Також на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення частково послабити карантинні обмеження у Львівській області.

Нагадаємо, МОЗ дозволило Києву послабити карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: