Пожежі в Луганській області: поліція назвала три версії

Читать на русском
Пожежі в Луганській області. На сьогодні поліція розглядає три версії причини загоряння. Також вже підтверджено 5 жертв.
dsns.gov.ua

Правоохоронці розглядають три версії виникнення пожеж у Луганській області. Також повідомляється вже про п'ять жертв.

Про це під час доповіді президенту Володимиру Зеленському в середу, 8 липня, повідомив глава Національної поліції Ігор Клименко, передає РБК.

Зеленський через масштабні лісові пожежі прибув на ЛуганщинуПрезидент Володимир Зеленський в середу, 8 липня, прибув з робочою поїздкою до Луганської області, де тривають масштабні лісові пожежі в Новоайдарському районі.

За його словами, зараз відкрито справу через порушення встановлених правил пожежної безпеки (ст. 270 Кримінального кодексу України). Також розглядаються три версії.

«Висунуто три версії. Серед основних причин загоряння – погодні умови, необережне поводження з вогнем та навмисний підпал», – заявили в поліції.

Водночас Зеленський повідомив, що вже надійшла інформація про п'ять жертв унаслідок пожеж. Але вона ще може бути не повною.

«Тільки що була доповідь ДСНС, Нацполіціі, голови ВЦА. Наразі є інформація, що п'ятеро людей. Але поки це не повна інформація. Будемо сподіватися, що більше жертв не буде», - сказав президент.

Як уточнив голова Луганської ВЦА Сергій Гайдай, у лікарні зараз перебувають 22 людини. В області триває обстеження житлових будинків.

Нагадаємо, раніше було відомо про чотирьох загиблих через пожежі в Луганській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: