Україна вийшла з меморандуму з РФ про співпрацю в боротьбі з тероризмом

Читать на русском
Уряд на засіданні у середу, 8 липня, припинив дію Меморандуму між Кабінетом міністрів України та урядом РФ про співпрацю в боротьбі з тероризмом.
kmu.gov.ua

Уряд на засіданні у середу, 8 липня, припинив дію Меморандуму між Кабінетом міністрів України та урядом РФ про співпрацю в боротьбі з тероризмом.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у Telegram.

Договори між Україною та РФ: чи варто зменшувати договірну базуПодальше розірвання договорів між Україною та РФ продемонструє дипломатичну позицію української сторони, вважає експерт.

«Кабмін припинив дію Меморандуму між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про співпрацю в боротьбі з тероризмом, учиненого в Ялті 12 липня 2012 року», - написав нардеп Гончаренко.

Меморандум, зокрема, перебачає, що сторони обмінюються інформацією про терористичні організації, діяльність яких загрожує безпеці держав-підписантів документа, а також інформацією про можливі терористичні акти проти держав сторін, їхніх громадян та організацій.

Раніше повідомлялося, що Україна скоротить кількість договорів з РФ до мінімуму.

Нагадаємо, 6 грудня 2018 року Верховна рада ухвалила закон про припинення дії договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Україною і Російською Федерацією, внесений президентом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: