В Одесі майже на всіх пляжах виявили кишкову паличку

Читать на русском
На всіх міських пляжах Одеси від Аркадії до 16-ї станції Великого Фонтану виявлено кишкову паличку. Найчистішим пляжем виявився Ланжерон.
odessa.travel

Експерти лабораторного центру провели дослідження морської води на міських пляжах Одеси. Майже на всіх вода не відповідає мікробіологічним нормам.

Про це повідомляє місцевий телеканал «Думська TV».

У Держтуризмі радять уникати пляжів ОдесиВідпочинок в Одесі влітку 2020 року. У Держтуризмі радять відпочивальникам уникати міських пляжів і вибирати менш людні місця.

Як сказано в сюжеті, невідповідність води санітарним нормам показали результати аналізів за 30 червня. На всіх міських пляжах від Аркадії до 16-ї станції Великого Фонтану виявлено кишкову паличку. Найчистішим пляжем, за результатами досліджень, виявився Ланжерон.

«Наш основний індикатор, який характеризує забруднення морської води, не відповідав індексу кишкової палички», - відзначили в лабораторному центрі.

Фахівці вважають, що на результати досліджень впливає погода, а також кількість туристів.

Як повідомляється, експерти перевіряють морську воду на пляжах Одеси щотижня. Результати дослідження взятих сьогодні зразків будуть відомі в п'ятницю, 10 липня.

Внимание! Кишечная палочка на пляжах ОдессыDumskayaTV

Нагадаємо, раніше повідомлялося лише про п'ять небезпечних пляжах Одеси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: