Зеленський привітав Нацполіцію з п'ятою річницею

Читать на русском
В Україні 4 липня відзначають День національної поліції. Президент Володимир Зеленський привітав поліцейських.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників і ветеранів Національної поліції України з професійним святом.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ в суботу, 4 липня.

З липня в Нацполіціі візьмуться за роботу дізнавачіВ Україні з 1 липня з'явиться досудове розслідування кримінальних проступків у формі дізнання. Штат дізнавачів - понад 3700 осіб.

«Щоденною напруженою і ризикованою роботою Національна поліція стверджує себе як сучасна й ефективна правоохоронна структура, діяльність якої спрямована на забезпечення громадської безпеки та порядку, охорону прав і свобод людини, зміцнення законності, захист інтересів суспільства і держави, протидію злочинності», - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що разом з ЗСУ та іншими військовими формуваннями поліцейські мужньо протистоять збройный агресії на сході, проявляючи особисту хоробрість, доблесть і відданість українському народу, додав президент.

За словами Зеленського, держава і суспільство також вдячні поліції за допомогу в дотриманні карантинних обмежень та боротьбі з пандемією COVID-19.

Президент побажав правоохоронцям «міцного здоров'я, наполегливості й рішучості в нелегкій і небезпечній службі, сімейного затишку і спокійних буднів».

Як відомо, в Україні 4 липня відзначають День національної поліції. В цьому році відомству виповнилося 5 років.

Нагадаємо, МВС хоче посилити покарання за сльозогінний газ проти поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: