У Києві сталася масова бійка зі стріляниною, є постраждалі

Читать на русском
Вранці 4 липня в Києві на Печерську сталася масова бійка зі стріляниною. Постраждали три людини. Затримано десять осіб.
фото з відкритих джерел

Сьогодні вранці в столиці на Печерську сталася масова бійка зі стріляниною, в результаті якої постраждали три людини. Поліція затримала 10 учасників інциденту.

Про це в суботу, 4 липня, повідомила пресслужба поліції Києва.

Вранці в поліцію надійшло повідомлення про те, що на території літнього майданчика поблизу торгового центру на вулиці Басейній - бійка і чутні постріли. За адресою прибули 7 екіпажів патрульних і слідчо-оперативна група.

З'ясувалося, що між двома компаніями виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої один з учасників дістав зброю і зробив кілька пострілів.

«В результаті інциденту одна з учасниць отримала дотикове поранення ноги, лікарі надали їй допомогу на місці події. Крім того, двоє учасників отримали ножові поранення і були госпіталізовані до медичних установ. Для з'ясування всіх обставин події до Печерського управління поліції доставили 10 осіб», - йдеться в повідомленні.

З місця події копи вилучили стартовий пістолет і гільзу, які направлять на експертизу.

Слідчі Печерського управління поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про хуліганство (ч. 4 ст. 296) ККУ. Санкція статті - до 7 років в'язниці.

Бійка на Бессарабці (відео Київ Оперативний)KyivOperativ

Нагадаємо, 1 червня сталася стрілянина в Івано-Франківську, а майже тиждень тому в Харківській області розстріляли компанію відпочиваючих з дітьми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: