У Закарпатській області посилюють карантин

Читать на русском
У Закарпатській області з суботи, 4 липня, карантинні обмеження будуть посилені. Заборонено проводити урочисті заходи, а заклади громадського харчування повинні закриватися до 22:00.
consumer.gov.ua

У Закарпатській області з суботи, 4 липня, карантинні обмеження будуть посилені.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА в п'ятницю, 3 липня.

«На Закарпатті відбулося позапланове засідання регіональної комісії ТЕБ та НС. Через стабільно напружену ситуацію з розповсюдження COVID-19, в області вирішено посилити карантинні заходи, зокрема обмежити на території області час роботи закладів громадського харчування та установ розважальної діяльності до 22 години», - сказано в повідомленні.

З 4 липня на всій території області заборонено функціонування установ (приміщень), які здаються в оренду для проведення масових заходів (весіль, випускних вечорів, поминальних заходів і т.д.).

Крім того, на Закарпатті також знову обмежують проведення богослужінь у приміщеннях храмів, молитовних будинків, інших культових спорудах. Богослужіння дозволено проводити тільки на відкритому повітрі з дотриманням всіх вимог протиепідемічних заходів.

Також у зв'язку з погіршенням епідситуації тимчасово забороняється робота речових ринків на території Міжгірського району.

Нагадаємо, що раніше влада Харкова посилила карантин. Міська влада заборонила роботу кінотеатрів і обмежила роботу кафе та ресторанів до 22:00 вечора.

Також повідомлялося, що на Волині посилили карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: