На Волині посилили карантин у місцях масового відпочинку

Читать на русском
У Волинській області з п'ятниці 3 липня посилили карантинні заходи у місцях масового відпочинку людей через погіршення епідеміологічної ситуації.
УНІАН фото

У Волинській області з п'ятниці 3 липня посилили карантинні заходи у місцях масового відпочинку людей через погіршення епідеміологічної ситуації.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Подання про посилення карантину подала головний державний санлікар області Наталія Янко. Наразі область посідає 4-те місце в Україні щодо поширення COVID-19.

Зокрема, у Шацькому районі забороняються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні.

В області також ухвалили рішення додатково провести перевірки закладів, що надають послуги з розміщення, у тому числі баз відпочинку, майданчиків для кемпінгу, хостелів, санаторіїв, пансіонатів, літніх оздоровчих таборів.

Раніше стало відомо, що у Львові робота нічних розважальних закладів буде заборонена через ситуацію з поширенням коронавірусу у місті.

Нагадаємо, через ситуацію з коронавірусом столична влада ухвалила рішення про посилення карантинних заходів у Києві. Зміни торкнуться роботи ресторанів, кінотеатрів і проведення спортивних заходів.

У вихідні стало відомо, що Київська область посилила карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: