ВР дозволила залучати педагогів та інтернів до надання медичної допомоги

Читать на русском
Верховна рада 3 липня підтримала законопроект щодо притягнення педагогів і інтернів до надання медичної допомоги.
фото з відкритих джерел

Верховна рада прийняла в цілому проєкт закону №3671 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань організації освітнього процесу в сфері охорони здоров'я.

Відповідне рішення підтримали 285 нардепів.

У МОЗ повідомили, як планують покращувати медичну допомогуВ Україні планують підвищувати тарифи на лікування різних захворювань, щоб поліпшити якість медичних послуг.

Даний законопроект дозволяє науково-педагогічним працівникам надавати медичну допомогу, не перебуваючи в трудових відносинах з установою охорони здоров'я, якщо у них є дійсний сертифікат лікаря-спеціаліста.

На думку авторів законопроекту, він допоможе вирішити багаторічні проблеми узаконення допуску науково-педагогічних працівників до надання медичної допомоги пацієнтам державних і комунальних закладів охорони здоров'я, як елемента освітнього процесу.

Нагадаємо, також повідомлялося, що парламент на позачерговому засіданні 3 липня прийняв в цілому президентський законопроект №3734 про вступ дітей з окупованих територій до вищих навчальних закладів без ЗНО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: