Справа MH17: суд оголосить рішення за запитами звинувачення і захисту

Читать на русском
Справа MH17. На засіданні в Нідерландах суд 3 липня оголосить рішення за запитами звинувачення і захисту.
фото NOS

Сьогодні, 3 липня, суд в Нідерландах продовжить засідання у справі про катастрофу малазійського Boeing рейсу МН17 над Донбасом 17 липня 2014 року.

Про це повідомляється на сайті суду.

Справа МН17: на суді показали фото перевезення «Бука»Повідомляється, що звинувачення на основі фото пояснило перевірку справжності зібраних фотодоказів.

«У п'ятницю, 3 липня, о 13:30 (14:30 за Києвом - ред.), суд прийме рішення за запитами захисту, звинувачення і адвоката родичів», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, попереднє слухання відбулося 26 червня. На ньому виступала сторона звинувачення, відповідаючи на аргументи захисту підозрюваного Олега Пулатова.

Зокрема, прокурори заявили, що нові свідчення несумісні з доказами в матеріалах справи, що стосуються типів ушкоджень, які залишилися на уламках літака, кабіні пілота, тілах загиблих, а також даних з радарів і перехоплених телефонних розмов.

Також були названі орієнтовні терміни розгляду справи МН17 по суті - це лютий-березень 2021 року. Заслуховування родичів в такому випадку може відбутися в травні-червні 2021 року.

Раніше в МЗС повідомляли, що Україна очікує фінального рішення суду у справі про катастрофу пасажирського лайнера рейсу MH17 протягом двох-трьох років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: