Рейтинг «Слуги народу» впав нижче 30%

Читать на русском

Якби вибори до парламенту відбулися в кінці червня цього року, то за партію Слуга народу проголосували би 29,3 відсотка громадян (серед тих, хто буде голосувати та визначився з вибором).
фото пресслужби

Якби вибори до парламенту відбулися наприкінці червня цього року, то за партію «Слуга народу» проголосували б 29,3% громадян (серед тих, хто буде голосувати та визначився з вибором).

За останній місяць рейтинг президентської партії впав на 5%. Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг».

За даними опитування, за партію «Опозиційна платформа - За життя» готові голосувати 15,3% респондентів, за партію «Європейська солідарність» - 13,6%, за партію «Батьківщина» - 10,7%.

Підтримка партій «Сила і честь» і партії Шарія становить по 3,7%, «Радикальної партії» - 3,5%, «Голосу» - 3%, «Свободи» - 2,5%, «Української стратегії» - 2,2%. Близько 20% не визначилися з партійними уподобаннями.

Якби найближчим часом відбулися вибори президента, то 34,6% тих, хто визначився і має намір прийти на вибори, проголосували б за Володимира Зеленського. 11,4% підтримали б Петра Порошенка, 11,2% - Юрія Бойка, 7,2% - Юлію Тимошенко, 6,7% - Ігоря Смешка. Підтримка інших кандидатів – нижче 4%. Ще близько 15% - не визначились.

Опитування Соціологічної групи «Рейтинг» проведено 24-28 червня 2020 року серед 2000 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,2%.

Раніше повідомлялося, що рейтинг нинішнього президента вперше став негативним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: