Італія заборонила ручну поклажу в літаках через пандемію

Читать на русском
Ручна поклажа заборонена на всіх національних і міжнародних авіарейсах Італії. Рішення прийнято в рамках боротьби з пандемією.
skyscanner

Італійські власті ухвалили рішення заборонити ручну поклажу у всіх національних і міжнародних рейсах.

Про це повідомляє видання The Local.

У світі вже понад 10 млн заражених на коронавірусПонад 10 млн інфікованих на коронавірус зафіксували у світі. Всього з початку пандемії померли 501 262 осіб та 5 464 271 особа одужала.

Національне управління цивільної авіації заявило, що забороняє використання полиць в салоні літака для будь-якого типу багажу. Маленькі сумки і предмети, які можна покласти під сидіння перед собою, як і раніше дозволені.

Як пояснюється, така міра направлена ​​на запобігання блокування проходів і скупчення людей під час посадки або висадки пасажирів, оскільки уряд прагне обмежити ризики поширення коронавірусу.

Всі пасажири, навіть на далекомагістральних рейсах, повинні будуть залишати ручну поклажу в багажному відділенні літака. Пасажирам не потрібно буде платити додаткову плату, щоб здати свої валізи в багаж, уточнюють у виданні.

У той же час правила соціального дистанціювання на літаках були скасовані, і пасажирам більше не потрібно сидіти окремо. Зберігається вимога до пасажирів носити маску і заповнювати форму про стан здоров'я.

Нагадаємо, раніше в Італії зняли більшість обмежень карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: