Ситуація на Донбасі: загинув боєць ЗСУ, ще двоє отримали поранення

Читать на русском
З початку 27 червня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення.
flickr.com/ministryofdefenceua

З початку 27 червня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення. Військовослужбовці підірвалися на невідомих вибухових пристроях.

Про це повідомляє командування ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 червняСитуація на сході країни станом на 27 червня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Сьогодні окупанти 5 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Бойовики відкривали вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів 120-го і 82-го калібрів, гранатометів різних систем, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів.

Під ворожі обстріли потрапляли позиції український військових в районі Водяного, Авдіївки, Гранітного, Мар'їнки та Світлодарська.

Поблизу Старогнатівки двоє військових підірвалися на невідомому боєприпасі, один з них помер від множинних осколкових поранень. Другого потерпілого госпіталізували.

Раніше в ООС назвали втрати українських військових в Донбасі з початку року.

Також нагадаємо, МЗС висловило ноту протесту РФ через паради в окупованому Криму і на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: