Карта ООС: ситуація на сході України на 27 червня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 27 червня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, поблизу Хутора Вільного ворог в обідній час два рази обстріляв опорні пункти українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Вечірньої пори агресор активізувався поблизу Кримського, де застосував автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, противник вів вогонь з підствольних гранатометів і стрілецької зброї в передмісті Мар'їнки і на підступах до Новомихайлівки, а біля Широкино загарбники двічі провокували українських захисників з гранатометів і великокаліберних кулеметів.

За даними розвідки, 25 червня українські захисники поранили одного окупанта.

З початку поточної доби зафіксували обстріли зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Кримське. За поточну добу втрат в рядах Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: