Назвали дати вступної кампанії до вищих навчальних закладів

Читать на русском
Абітурієнти зможуть подавати електронні заяви без свідоцтва про освіту, але потрібен запис про його замовлення в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.
Фото Голос

Вступна кампанія триватиме з 1 до 22 серпня.

Про це заявила заступник міністра економічного розвитку освіти Любомира Мандзій на брифінгу в четвер, 25 червня.

Вища освіта та коронавірус: чи зменшиться кількість абітурієнтів на тлі епідеміїЧерез дистанційні умови в закордонних вишах конкурсів для вступу до українських університетів побільшає, вважає експерт.

Абітурієнти зможуть подавати електронні заяви без свідоцтва про освіту, але потрібен запис про його замовленні в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

«Вступна кампанія до установ вищої освіти розпочнеться з 1 серпня. Електронні заяви на вступ до університетів можна буде подавати до 22 серпня. Вступники матимуть час подати всі документи до установ вищої освіти. Якщо вступник не отримає свідоцтво про середню освіту до 22 серпня, він зможе подати електронну заяву в кабінеті вступника без самого свідоцтва, але за записом про його замовлення в системі ЄДЕБО. Оригінали свідоцтва про середню освіту можна подавати на початку навчання», – сказала Мандзій.

Нагадаємо, 25 червня Кабінет міністрів призначив Сергія Шкарлета тимчасово виконуючим обов'язки міністра освіти і науки.

Також відзначимо, профільний комітет Ради не підтримав кандидатуру Шкарлета на посаду міністра освіти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: