Кількість жертв землетрусу в Мексиці зросла до чотирьох

Читать на русском
Кількість загиблих внаслідок землетрусу в штаті Оахака на півдні Мексики у вівторок, 23 червня, зросла до чотирьох людей.
AP Photo/Fernando Llano

Кількість загиблих внаслідок землетрусу в штаті Оахака на півдні Мексики у вівторок, 23 червня, зросла до чотирьох людей.

Такі дані оприлюднило на своєму сайті міністерство громадської безпеки і захисту громадян республіки.

«Згідно з попередніми даними, підсумком землетрусу магнітудою 7,5 в штаті Оахака стала загибель чотирьох осіб, житловий фонд отримав незначний збиток», - йдеться в заяві відомства. Кількість постраждалих, за різними оцінками, становить від п'яти до більш ніж 30 осіб.

Відомо, що в Оахаці було пошкоджено декілька лікарень, звідки довелося евакуювати пацієнтів і персонал. Влада залучила підрозділи збройних сил до надання допомоги населенню.

Зокрема, через удар стихії була повністю евакуйована лікарня в передмісті столиці штату, переобладнана для надання допомоги хворим на коронавірус. Відомостей про постраждалих з числа пацієнтів або співробітників медичного закладу оприлюднено не було.

Згідно з інформацією Національної сейсмологічної служби Мексики, осередок землетрусу залягав на глибині 5 км, епіцентр знаходився на відстані 23 км від населеного пункту Крусесіта на тихоокеанському узбережжі Оахаки.

Підземний поштовх відчувався на території декількох регіонів, в тому числі в столиці країни, розташованої на відстані більш ніж 500 км від епіцентру.

Нагадаємо, у Японії стався землетрус магнітудою 6,3 біля північно-західного узбережжя острова Амамі у префектурі Кагосіма.

Раніше на Прикарпатті стався другий землетрус за добу.

Також нагадаємо, в Середземному морі стався землетрус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: