У Львові дозволили відкритися ресторанам і фітнес-центрам

Читать на русском
Коронавірус у Львові. Незважаючи на складну епідситуацію, влада Львова дозволила роботу ресторанів і фітнес-центрів для збереження малого бізнесу.

Незважаючи на складну ситуацію з коронавірусом, у Львові місцева влада дозволила роботу закладів громадського харчування, спортивних та фітнес-клубів.

Про це повідомив в Telegram-каналі мер міста Андрій Садовий у середу, 24 червня.

У Києві ресторанам і кафе дозволили приймати відвідувачів у приміщенніПослаблення карантину в Києві. У столиці офіційно дозволили ресторанам і кафе приймати відвідувачів усередині закладу.

За його словами, у Львові дозволена робота кафе і ресторанів, але до 10 клієнтів, а спортклубів – до 10 відвідувачів. При цьому власників цих закладів зобов'язали забезпечити системне ІФА-тестування для своїх працівників.

«Такі послаблення є вимушеним кроком для збереження малого та середнього бізнесу», – зазначив Садовий.

Нагадаємо, у Львівській області останнім часом погіршилася ситуація з коронавірусом. Кілька днів поспіль за добу фіксують понад 200 нових випадків COVID-19.

За даними МОЗ, ситуація з високою захворюваністю на коронавірус у регіоні пов'язана з повільним тестуванням і недотриманням вимог карантину.

Також повідомлялося, що УЗ відновлює залізничне сполучення зі Львовом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: