Ляшко пояснив добовий рекорд щодо COVID-19 у Львівській області

Читать на русском
Рекордна захворюваність на COVID-19 у Львівській області за минулу добу пов'язана з тим, що була усунена черга на проведення тестів.
преслужба Кабміну

Рекордна кількість випадків захворювання коронавірусом у Львівській області пов'язана з тим, що була усунена велика черга з тестами.

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко на щоденній нараді з президентом у понеділок, 22 червня, передає пресслужба ОПУ.

У лікарнях Закарпаття бракує місць для хворих на коронавірусУ Закарпатській області опорні лікарні першої хвилі переповнені хворими на коронавірус. Така ситуація спостерігається не тільки в обласному центрі, а й по всій області.

Зокрема, сьогодні на нараді президент Володимир Зеленський порушив питання щодо 200 нових випадків коронавірусу на Львівщині за минулу добу. Головний санлікар Віктор Ляшко пояснив, що велика кількість позитивних тестів на COVID-19 виникла у зв'язку з тим, що лабораторії розвантажили чергу громадян, які очікували результати тестів.

Президент також звернув увагу, що сьогодні на Закарпатті досить напружена ситуація щодо створення умов для безпечного проведення ЗНО.

Зокрема, у Закарпатській області зафіксовано 46,8 випадків захворювання на коронавірус на 100 тисяч населення. У разі 60 хворих на 100 тисяч населення влада буде схвалювати рішення щодо посилення карантину, а також може змінити умови проведення ЗНО, додали в ОПУ.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили в 681 людини. Всього на сьогодні захворіли 37 241 особа. Антирекорд був поставлений у Львівській області – 200 нових випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: