Зеленський затвердив персональний склад Нацради реформ

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський затвердив персональний склад Національної ради реформ. Раду очолює президент.
фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський затвердив персональний склад Національної ради реформ. Раду очолює президент.

Про це свідчить указ Зеленського від 23 червня.

Президент визначив перелік членів Нацради реформ, які беруть участь у його роботі з усіх питань. До нього увійшли прем'єр-міністр Денис Шмигаль; віце-прем'єр-міністри Михайло Федоров, Ольга Стефанишина та Олексій Резніков; керівник Офісу президента Андрій Єрмак і секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Також у роботі Нацради за згодою можуть брати участь спікер Верховної ради Дмитро Разумков, голова Виконавчого комітету реформ Міхеіл Саакашвілі і його заступник Олександр Ольшанський, представник Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер, представник Європейської Бізнес Асоціації Анна Дерев'янко, представник громадської спілки «Союз українських підприємців» В'ячеслав Клімов, представник громадської спілки «СЕО Клуб» Лана Сінічкіна.

Крім того, Зеленський визначив членів ради, які запрошуються для розгляду окремих питань - голови комітетів парламенту (за згодою), міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та інші міністри уряду. Також до роботи Нацради можуть запрошувати заступника керівника Офісу президента Юлію Ковалів і голову Національного банку Якова Смолія (за згодою).

Раніше Зеленський схвалив інвентаризацію лісів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: