Негода на заході України: Кабмін доручив розробити невідкладні заходи

Читать на русском
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив підготувати пропозиції щодо невідкладних заходів для подолання наслідків стихії в західних областях.
Фото: пресслужба Кабміну

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив підготувати пропозиції щодо невідкладних заходів для подолання наслідків стихії в західних областях. Доручення отримали міністр екології та природних ресурсів Роман Абрамовський та голова ДСНС Микола Чечоткін.

Про це повідомляє урядовий портал.

Також відповідні доручення отримали й голови обласних державних адміністрацій.

Зазначено, що подолання наслідків стихії на заході України розглянуть на позачерговому засіданні Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Воно відбудеться 25 червня під головуванням Шмигаля.

«Комісія розгляне питання про надання допомоги постраждалим районам. Також очікується підняття рівня води на Дністрі. Ми заздалегідь підготуємося до можливих наслідків», - підкреслив голова Кабміну.

За інформацією ДСНС, інтенсивні опади в останні дні призвели до ускладнення повеневої обстановки в Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях. Зокрема, в Івано-Франківській і Чернівецькій областях оголосили червоний рівень небезпеки.

Раніше в Карпатах через негоду загинули три людини.

Також нагадаємо, на Закарпатті через негоду затопило населений пункт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: