Київ і Вінницька область готові до пом'якшення карантину за новими показниками – МОЗ

Читать на русском
Пом'якшення карантину заборонено 14 областям. Послабити обмеження згідно з новими показниками МОЗ може Київ і Вінницька область.

Місто Київ та Вінницька область потрапили під послаблення карантину за новими показниками Міністерства охорони здоров'я.

Про це повідомила пресслужба МОЗ.

У лікарнях Закарпаття бракує місць для хворих на коронавірусУ Закарпатській області опорні лікарні першої хвилі переповнені хворими на коронавірус. Така ситуація спостерігається не тільки в обласному центрі, а й по всій області.

Зокрема, сьогодні міністерство опублікувало показники для послаблення протиепідемічних заходів відповідно до нової методики, яку затвердив Кабмін. За новими показниками Київ і Вінницька область готові до чергового етапу виходу з карантину.

Водночас ще заборонено пом'якшувати обмеження 14 областям.

У Закарпатській і Чернівецькій областях спостерігається надмірна негативна динаміка (більше 10%) і завантаженість ліжок понад 50%.

У Львівській, Волинській, Житомирській, Тернопільській, Івано-Франківській і Рівненській областях також спостерігається негативна динаміка.

У Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Миколаївській, Одеській та Чернігівській областях спостерігається зменшення показника охоплення тестуванням.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили в 681 людини. Найбільше нових випадків – у Львівській області (200).

У МОЗ пояснили добовий антирекорд у Львівській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: